Războiul PNL Argeș continuă! Iată cine sunt pretendenții la șefia filialei!

PNL ARGES SIGLA

PNL ARGES SIGLA
Războiul din PNL Argeș capătă din nou proporții astronomice după ce conducerea filialei a fost lăsată vacantă după demisia lui Iani Popa. Nici nu s-a răcit bine „cadavrul” organizației că mai mulți liberali au început să se bată pentru a-i face „respirație gură la gură” și pentru a-l resuscita, dar, până la urmă această bătălie ar putea să aducă organizația argeșeană direct la cimitirul politic. Potrvit unor surse din cadrul PNL Argeș, mai mulți dinozauri au început să discute în stânga, în dreapta și pe la Centru pentru a fi aleși în ședința de vineri la conducerea filialei cu aproape cele mai proaste rezultate din țară. Astfel, doritorii președenției sunt cotați ca niște oameni politici lipsiți de viziune, fără chef de muncă sau necunoscuți. Mai mult, aceștia s-au remarcat în ultimii ani mai mult prin scandaluri și prin eșecutori totale neasumate. În rândurile următoare vă prezentăm cine ar vrea să ia conducerea partidului.

bica

bica

Blajinul Bica, dovada vie a faptului că răbdarea și perseverența pot avea rezultate

După ani și ani în care a fost uitat de conducerea PNL, atât județeană cât și națională, Dănuț Bica pare să fie într-o ascensiune continuă. Anul acesta a fost ales deputat de Argeș și din câte se pare este favoritul organizației centrale pentru a prelua frâiele PNL Argeș. Dar, mai mulți liberali cu ștate vechi critică dur candidatura lui Bica din cauza viziunilor sale. Potrivit unor membrii, conducerea ar trebuie preluată de o persoană cu perspective moderne și care să aibă curajul să își asume răspunderea deciziilor. Este cunoscut faptul că Bica de multe ori întoarce o problemă pe toate părțile pentru a fi sigur că nu face o greșeală. Dar, dacă de la Centru se dictează ceva, în teritoriu se execută și nu se comentează, exact cum s-a întâmplat la alegerile parlamentare când pe listă au fost impuși doi candidați care mai mult au tras partidul în jos decât să aduc un plus valoare. Mai mult decât atât, Bica fiind la primul mandat de deputat ar trebui să rămână în Parlament și să învețe de la colegii mai vechi cu ce se „mănâncă” meseria de demnitar.

radu perianu563

radu perianu563

Radu Perianu, preacomodul liberal de la Pitești

Dacă lenea ar fi o persoană, aceea ar fi Radu Perianu. Liberalul nu ar fi la primul contact cu conducerea unei organizații, dar, dacă stăm să luăm un pic istoria la puricat, pe perioada când a condus PNL Pitești, a fost la un pas să o îngroape total. Mai mult, când a venit vorba să fie reales în fruntea organizației municipale, acesta nu a avut contracandidat și a fost la un pas să iasă pe locul doi. Dacă ar fi să facem o comparație între Perianu și Olimpia Doru (care este consecventă, muncește peste măsură și extraordinar de activă), aceasta ar pierde din cauza misoginismului impregnat în filiala argeșeană. Revenind la Perianu, acesta a dat dovadă de o lene atât de mare încât presa îl vedea mai mult decât rar în conferințele de presă din cauză că Perianu nu prea avea chef să dea ochii cu ziariștii și considera aceste activități inutile. Astfel, încă un doritor care ar băga PNL Argeș în groapă alături de PNȚCD sau alte partide de care nu a mai auzit nici dracu de ani buni.

Adrian Miutescu

Adrian Miutescu
Adrian Miuțescu, liberalul expirat

Un dinozaur al PNL Argeș încearcă din răsputeri să preia după aproape zece ani conducerea filialei. Adrian Miuțescu, cunoscut drept omul care vorbește fără a spune ceva concret și asta în condițiile în care este purtătorul fără cuvinte al PNL Argeș, vrea să resusciteze organizația liberalilor. Miuțescu este un specialist desăvârșit la băgat bățul prin gard, la ațâțat membrii unul împotriva celuilalt și mai ales, pentru faptul că în momentul în care are de rezolvat treburi murdare le face cu mâinile altora pentru a nu se murdări. Deci, un alt candidat pentru șefia PNL Argeș care ar da din gură în timp ce „aparatele de susținere în viață” ale organizației sunt stricate de prea multă vreme.

sofi

sofi
Candidatul pentru locale, liberalul necunoscut

Narcis Sofianu ar merita ca membrii organizației argeșene să îi construiască o statuie în curtea sediului partidului și să o denumească „Monumentul Liberalului Necunoscut”. Sofianu a reușit performanța ca la alegerile locale să alunge votanții constanți ai PNL și a obțint probabil cel mai slab scor din istoria liberalilor de la 1875 până în prezent. Liberalul a fost candidatul necunoscut al piteștenilor din cauză că pentru el campania a fost să se plimbe prin oraș cu mâinile la spate, fără să discute cu nimeni și doar să identifice gropile din oraș și să îi bată obrazul primarului că nu are grișă de Pitești. Spunem asta dinc auză că oamenii s-au întrebat până în dimineața alegerilor din 5 iunie cine este candidatul PNL Pitești pentru fotoliul de primar. Mai mult, asemenea colegului său, Adrian Miuțescu, Narcis Sofianu este un orator desăvârșit al liberalilor, dar totul se oprește aici. Cel mai bun exemplu este cel din ședințele din Consiliul Local unde comentează fără niciun rost orice proiect de hotărâre, cu speranța că poate, poate îl bagă cineva în seamă.

senatorul Ion Popa1

senatorul Ion Popa1
Dezbrăcat de funcții, Iani parcă ar mai vrea președenția

După ce a pierdut toate funcțiile din Parlament și de la Centru, Iani Popa pare să își dorească să revină în fruntea PNL Argeș după ce a băgat în groapă organizația județeană. Cu toate că la un moment dat spunea că își dorește să fie un simplu senator și să „nu se mai lege la cap” cu problemele partidului și să frece menta patru ani prin Senat, dorul de putere pare să îi dea un imbold pentru o nouă candidatură. Dar, cei cu viziuni de dreapta, atât din partid, cât și votanți, speră ca acesta să se răzgândească și să își vadă de treaba lui sau să se ducă la chefuri cu prietenii săi din PSD și să lase PNL Argeș pe mâini mai capabile. Poate, după o reorganizare riguroasă liberalii argeșeni ar putea face ca Brătienii să nu se mai învârtă în mormânt în așa hal încât să producă energie electrică încât să susțină Ștefăneștiul și localitățile învecinate.

  • Nu s-au găsit comentarii

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 / 1000 restricţie de caractere
Textul trebuie s aibă între 10-1000 caractere
Acum! Motocilist la spital!
Director nou la ABAAV!

Director nou la ABAAV!

20-06-2017 04:39

RALLYCROSS ÎN MIOVENI

RALLYCROSS ÎN MIOVENI

09-06-2017 02:48

absolut tv

mz han

sed mioveni

shopping fiesta

macheta sefu

Ultimele stiri

sissi

Abonare Newsletter

macheta caroli 2017 bun

amina new

PRIMA PAGINA

1

PUBLICITATE

CELE MAI CITITE

  1. 24 h
  2. 7 ZILE
  3. 30 ZILE
  4. SITE

COMENTARII

Am fost pe 5 iunie 2017 la hramul mănăstiriiSFĂNTA TREIME.Am rămas impresionat de ceeace acest PARI...
Sunt ca turmele de vaci și bai.Unde e ciobanul. .ACOLO ESTE PCR -ul.Gașca de mafioți. JOS CIUMA ROȘI...
Dacă și tu,olteanca, ai fata de prim ministru,atunci,chiar suntem la podea.Gașca penali lor lui Drăg...
Între timp, Nicolescu și-a cumpărat hîrtie igienică, nu mai are nevoie de limba lui Manu.
Este vorba despre cunoscutul medic ATI , dl dr Voican ! De-abia ieșise la pensie și se retrăsese la...

HanulRomanesc

Horoscop

:

Str. Crinului, Bl. D29, Sc. B, Apartament 1 
Tel.: 0773.317.285, 0753.040.487 Fax: 0248/224462
E-mail: ziarobiectiv@gmail.com; www.ziarobiectiv.ro