prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Cursele ilegale de mașini continuă în Pitești! Cum au încercat prietenii să îl scape pe un șofer teribilist?

Doi șoferi au fost opriți seara trecută pe Bulevardul Frații Golești după ce s-au luat la întrecere, iar mai mulți prieteni au încercat să îi scape. Din primele informații, se pare că unul dintre șoferii participanți la cursele ilegale din ultima perioadă de pe străzile din Pitești și reținut în urmă cu ceva timp, de această dată pasager în dreapta, a luat parte la o nouă cursă de adrenalină. Pe lângă acesta, alți tineri au încercat să îi convingă pe oamenii legii că doar s-a apăsat pedala de accelerație un pic mai tare, dar, polițiștii au decis altceva. Doi bărbați au rămas fără permis, iar cercetările continuă.

„În noaptea de 13 spre 14 iulie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat în trafic doi conducători auto, care conduceau agresiv, prin schimbări succesive ale benzilor de circulație, pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, având direcția de deplasare Calea Craiovei spre bld. Petrochimiștilor.
În urma abaterilor constatate, cei doi conducători auto, de 33 și 30 de ani, ambii din Pitești, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei fiecare, conform OUG 195/2002, iar pentru fiecare dintre cei doi permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs