prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Femeie stropită cu benzină și incendiată! A murit pe loc!

O femeie și-a pierdut viața în această dimineață după ce a fost stropită cu benzină și i s-a dat foc de către un bărbat. Din primele informații, totul s-a petrecut în scara unui bloc, iar în urma țipetelor victimei, locatarii au alertat autoritățile. Primii ajunși la fața locului au fost polițiștii, care, cu extintoarele din dotare, au stins flăcările. Ulterior medicii SMURD nu au mai putut face nimic pentru femeie, decât să declare decesul.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL CARE A BĂGAT ÎN COMĂ UN POLIȚIST LOCAL – ÎN FAȚA INSTANȚEI! CE S-A DECIS?

“La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri”, a transmis Poliția Capitalei.

Scena de groază a avut loc pe strada Nicolae Oncescu din Capitală, iar trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, pentru necropsie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs