Acum! Mașină aruncată în câmp! Impact violent la Mihăești!

Traficul rutier este blocat în aceste momente în localitatea Mihăești din cauza unui accident petrecut în urmă cu puțin timp. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit un alt autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectaă în afara părții carosabile. Momentan, nus e cunoaște dacă sunt victime.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier produs în comuna Mihăești, în care sunt implicate două autoturisme, unul dintre acestea aflându-se în afara părții carosabile. Intervin pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.