prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Nu stau să mă bagi tu pe mine în pământ. Să vă ducă la nebuni!” Bătrân legat de pat și umilit la Urgențe!

Un bătrân a fost legat de pat în Unitatea Primiri Urgențe de un paznic și o infirmieră a țipat la el și i-a spus că ar trebui internat „la nebuni”, iar toate sceele au fost surprinse de un alt pacient. Din câte se pare, bărbatul a fost adus la Urgențe după ce a acuzat stări de rău, iar în loc să fie tratat pentru afecțiunile sale a fost legat și a fost nevoit să audă vorbele agresive ale infirmierei care că ”are copii acasă” şi nu trebuie ca pacienţii să o ”bage în pământ”.

Infirmieră: “Am copii acasă, nu stau să mă bagi tu pe mine în pământ. Să vă ducă la nebuni, domnule! Dar ce, e psihiatrie aicea?”

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI DOI ANGAJAȚI DACIA, MORȚI UNUL DUPĂ ALTUL! ÎN LOC DE CUNUNIE, ÎNMORMÂNTARE!

Poliţia Municipiului Brăila a anunțat că s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal în urma imaginilor apărute în mediul online care prezintă un paznic al UPU Brăila în timp ce leagă un bărbat de un pat şi o infirmieră care spune că bărbatul ar fi trebuit dus ”la nebuni”, scrie news.ro.

”La data de 28 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă de către angajaţi ai unui spital din municipiu. Verificările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul şi a situaţiei de fapt”, anunţă IPJ Brăila.

Managerul SCJU Brăila, Didi Crintea a declarat, pentru www.debrăila.ro, că a transmis filmuleţul medicului şef al UPU Brăila şi a cerut o anchetă.

”Voi cere anchetă fără doar şi poate. O să discut cu medicul-şef UPU şi o să cer anchetă. E personal UPU, anchetă o face UPU, nu Spitalul Judeţean. E regretabil aşa ceva şi de neacceptat”, a spus managerul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă din Brăila.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs