prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Anunțul momentului pentru locuitorii din Budeasa! Grădiniță cu program prelungit pentru copii!

Anunțul momentului pentru locuitorii din Budeasa! Grădiniță cu program prelungit pentru copii!
Investim în educație, investim în viitor! O grădiniță ultramodernă va fi construită în satul Rogojina din Budeasa. Zeci de copii vor beneficia, în curând, de condiții la standarde europene într-o grădiniță cu program prelungit. 
„În satul Rogojina vom avea o grădiniță modernă cu program prelungit. Astăzi au început lucrările de reabilitare, extindere și dotare a clădirii. Este a patra grădiniță din comună pe care o reabilităm. De altfel, este și ultima, pe toate celelalte, le-am adus la cele mai înalte standarde. Acum toate unitățile de învățământ preșcolar își vor desfășura activitatea în condiții moderne și atractive.
Fondurile pentru reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniţei din Rogojina au fost accesate prin proiectul pe care l-am depus în cadrul Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social (P.N.C.I.P.S), subprogramul “Unități și instituții de învățământ de stat”.
Execuția lucrărilor se va realiza de către Asocierea Delta Therm Instal SRL 2000 & Consulting Urban Proiect Gruo SRL, iar valoarea investiției este de 2.501.081 lei cu TVA.
Durata de execuție a lucrărilor este de 12 luni!”, este anunțul primarului Mihai Rachieru.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs