A început distracția în Câmpulung! Circulație rutieră oprită…

3

A început distracția în Câmpulung! Șantierul din jurul primăriei Câmpulung, musafiri de peste hotare așteaptă! Asta pentru că cel puțin 10 ansambluri folclorice din toate colțurile lumii vor ajunge la Câmpulung pentru a-i delecta pe musceleni cu muzica, dansul și portul tradițional.

Marți, 14 august de la ora 18.00, ansamblurile folclorice vor fi primite de autoritățile locale nu pe scările primăriei ca în anii precedenți pentru că este un întreg șantier ci pe carosabil unde a fost amplasată o scenă la fel ca la zilele orașului.

Încă din zorii zilei a fost amplasată scena pe care vor evolua cele 10 ansambluri venite din toată lumea în cadrul Festivalului Internațional de Folclor Carpați.

Circulația a fost oprită de la biserica Sfântul Nicolae spre centru pe ambele sensuri. Se circulă bara la bară pe strada Lascăr Catargiu pentru că din cauza lucrărilor din fața băncii Piatra Craiului circulația a fost dirijată pe la Policlinică.

Comercianții și-au făcut prezența în centrul orașului. O tonetă cu cunoscuta înghețată de Micești așteaptă pofticioșii să o ia cu asalt.

Muzica a început să cânte iar autoritățile locale se pregătesc să primească invitații de peste hotare. Petrecerea de astăzi este cea de-a doua din această vară oferită câmpulungenilor după zilele orașului.