În urbea Brătienilor, liberalii sapă morminte. L-or săpa şi pe-al PNL?

12

În urbea Brătienilor, liberalii sapă morminte. L-or săpa şi pe-al PNL? Liniştea din oraşul Brătienilor n-a ţinut prea mult căci, nu mai departe de acum câteva zile, un scandal monstru era să transforme Zona Izvorani într-o adevărată Piaţă a Victoriei. Motivul este cât se poate de hilar: un cimitir.

Pe modelul Oanei Zăvoranu care a făcut o avere din vânzarea de locuri în cimitirele sale, un liberal, căruia nu-i spunem deocamdată numele, a decis să transforme terenul pe care-l are la Ivorani, în ţintirim.

Locaţia: printre case şi livezi ale oamenilor. După ce cu bunăvoinţa pluripartidinicei primăriţe Jenica Dumitru şi-a luat şi ceva aprobări, omul de afaceri s-a pus pe săpat gropi. Ba mai mult, spun localnicii că primăriţa i-a dat liberalului nu numai avize dar şi ceva utilaje de la primărie ca să sape. Pentru cine sunt săpate gropile e uşor de speculat: unii zic că liberalii ar săpa groapa PNL-ului. Alţii se gândesc că în cimitirul liberal ar dori să mute rămăşiţele Brătienilor lângă care, mai târziu să fie aşezaţi marii liberali de astăzi. Chiar dacă pare o glumă, cimitirul ar fi un soi de monedă pentru care Jenica Dumitru să-şi facă intrarea în PNL Argeş, candidatul etern al liberalilor din Ştefăneşti, Dorin Bărbuceanu urmând, se pare să ia drumul Constanţei, după Iani Popa, în AlDE.

Ideea e că, pentru moment groparul liberal de la Ştefăneşti a trebuit să se oprească fiind la un pas de a fi linşat de cetăţeni care au chemat poliţia şi a ieşit un scandal monstru. Vorba aia….cine sapă groapa altuia….bagă PNL Argeş în ea.