Femeia care s-a rostogolit în prăpastie a decedat!

5

Femeia care s-a rostogolit în prăpastie a decedat! Au venit trei persoane pentru un pelerinaj pe la mânăstirile din Muscel și se mai întorc acasă doar două!

Aflată la 22 de kilometri de oraşul Câmpulung Muscel, la o altitudine de 880 de metri, mânăstirea Cetăţuia Negru-Vodă seamănă cu Schitul Meteora din Grecia şi este considerată cea mai aspră sihăstrie românească.

Drumul ce duce spre mănăstire, unul extrem de dificil şi abrupt, este considerat Golgota românilor. De la şoseaua principală se poate ajunge la mănăstire pe o potecă îngustă, aproximativ o oră.

Au venit tocmai de la Buzău într-un pelerinaj pe la mânăstirile din zona Muscel, dar femeia care era cu ei la coborâre pe poteca îngustă s-a dezechilibrat, fiind supraponderală a alunecat în gol într-o prăpastie de 100 de metri.

În urma impactului cu solul a rămas inconștientă iar cadrele medicale de la Smurd ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeie decât să constate decesul.

De asemenea s-au deplasat salvamontiştii musceleni, cei care au reuşit să ajungă în siguraţă acolo unde a căzut femeia de 50 de ani, dar şi poliţiştii de la Postul de Poliţie Cetăţeni şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină legala Argeş unde i se va efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor care au condus la decesul femeii.