Campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân în Muscel!

Comuna Bughea de Jos a fost prima localitate din Muscel care s-a implicat activ în campaniile de sterilizare organizate de Asociaţia „Anima” şi ceilalţi colaboratori importanţi. Acum, în perioada 19 – 30 noiembrie, tot în comuna Bughea de Jos se demarează campania de sterilizare a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân.

Campania este gratuită, iar conştientizarea necesităţii castrării animalelor este importantă, asta deoarece, conform art. 13-2 din Legea nr. 258/2013, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân, aparţinând rasei comune, iar nerespectarea acestei dispoziţii se sancţionează cu amendă de la 5.000 la 10.000 lei.

Distribuie prietenilor

Proiectul este realizat de Asociaţia Anima împreună cu filiala Câmpulung, Fonds ESperanza, Freundeskreis Der Strassenhunde – in Câmpulung e.v. şi organizată de Primăria Bughea de Jos, iar oamenii se pot prezenta în perioada menţionată, de luni până sâmbătă, între orele 09:00-16:00.

Este obligatoriu ca stăpânul să aibă asupra sa şi să prezinte cartea de identitate, iar programările se fac la numărul de telefon: 0747.072.672  – Dorin Todiruţ.