prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

4 motive să iei în calcul achiziționarea unui sistem all în one HP DeskJet 2700

Achiziţionarea aparatelor electronice pentru biroul de acasă poate fii o adevărată provocare. Pe piață sunt disponibile numeroase tipuri, numeroase modele, produse de giganții din domeniu.

Pentru a-ţi face sarcina de căutare mai ușoară am analizat câteva dintre dispozitivele existente pe piață şi ne-am oprit atenția asupra sistemului all în one HP DeskJet 2700. 

All în one HP DeskJet 2700 – versatilitate la cel mai înalt nivel

Sistemul all-in-one HP 2700 este unul dintre cele mai versatile existente pe piaţă. Cu un singur dispozitiv poți imprima, poți scana şi poţi copia un număr mare de documente. Poate fi utilizată cu aceeași uşurinţă pentru proiecte școlare, pentru listarea documentelor de birou dar şi pentru alte tipuri de proiecte.

Vine cu avantajul că are funcții de imprimare monocromă dar şi funcție de policromie. Fiecare pagină listată, conţinut scrisă sau imagine are o calitate deosebită. Sistemul HP 2700 este soluția potrivită pentru cei ce doresc să ţină documentele în format fizic şi electronic. Scanarea documentelor se realizează facil la rezoluţie înaltă, în timp foarte scurt. Copierea este o altă sarcină intuitivă, facil de realizat. Documentele pot fi multiplicate în număr mare dintr-o singură comandă. Sistemul funcționează perfect cu cartuş HP 305 (3YM60AE) pentru imprimare în policromie şi cartuş  HP 305 (3YM61AE) BK pentru imprimare alb-negru.

Design ultra-compact

Sistemul All în one HP2700 este compact, poate fi montat cu aceeași ușurință pe birou, pe noptiera dedicată sau pe raftul special montat. Versatilitatea echipamentului este o constantă furnizată tocmai de dimensiunea adunată și de ușurința cu care poate fi montată. Meniul sistemului este intuitiv, facil de accesat. Comenzile lansate se inițiază, practic, foarte rapid. 

Fiabilitatea şi costuri minime de întreținere

Sistemul all în one este unul fiabil și îndeplinește sarcinile facil şi cu succes. Întreţinerea zilnică a dispozitivului este o sarcină simplă, nu necesită operațiuni specializate. Curăţarea zilnică de praf şi săptămânală, în vederea îndepărtării urmelor de cerneală sunt sarcini ce trebuie realizate cu atenție, pentru a avea certitudinea că sistemul îndeplinește eficient funcțiile pentru perioade îndelungate. Şi pe parte de consumabile, avantajele sunt numeroase. Cum am precizat în rândurile anterioare, dispozitivul funcţionează perfect cu cartuşe HP 305 însă este la fel de eficient şi cu cartuşe compatibile, care sunt şi mai ieftine. 

Randament la nivel înalt

Din specificaţiile producătorului reiese că, poate imprima până la 15 pagini pe minut în policromie şi până la 19 pagini pe minut pentru conţinutul monocrom. Pe partea de scanare putem avea conţinut scanat la 1200x1200dpi. Imaginile pot fi salvate în format Jpeg, Png, Tiff, Pdf, Bmp. Dintr-o singură comandă, de la distanţa pot fi realizate până la 9 copii. 

Sursa de imagine:
FabrikaSimf / Shutterstock.com

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs