Bătrână violată și băgată în spital cu trei coaste rupte!

DISTRIBUIȚI

Bătrână violată și băgată în spital cu trei coaste rupte! Bătrâna care locuieşte pe strada Locotenent Pop din Câmpulung, într-o căsuţa mică, a fost violată de Gheorghe Poşa de 63 de ani, recidivist.

Totul s-a petrecut, aşa după cum spune fratele victimei, pe data de 25 ianuarie între orele 17.00 şi 18.00, acela fiind intervalul când fratele victimei a fost plecat de acasă.

Când omul s-a întors, a găsit-o pe Eugenia bătută şi violată, iar aceasta a fost dusă de urgenţă la spitalul Câmpulung.

Bătrâna, pe lângă faptul că fusese violată, a fost şi bătută de Gheorghe Poşa, şi s-a ales şi cu 3 coaste rupte.

Tot el a mai spus că a găsit în casă după incidentul de pe 25 o mănuşă şi căciula lui Gheorghe Poşa, dar că poliţiştii când le-ar fi spus că sunt ale lui Poşa nu ar fi crezut.

Gheorghe Poşa a fugit imediat după ce a comis fapta, în Germania. Poliţiştii au demarat cercetările, iar în urma unor investigaţii şi măsuri specifice, a fost identificat în Germania. Gheorghe Poşa a fost adus din Germania unde credea că se poate ascunde, la Poliţia Câmpulung. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.