Bătrână violată și băgată în spital cu trei coaste rupte!

Bătrână violată și băgată în spital cu trei coaste rupte! Bătrâna care locuieşte pe strada Locotenent Pop din Câmpulung, într-o căsuţa mică, a fost violată de Gheorghe Poşa de 63 de ani, recidivist.

Totul s-a petrecut, aşa după cum spune fratele victimei, pe data de 25 ianuarie între orele 17.00 şi 18.00, acela fiind intervalul când fratele victimei a fost plecat de acasă.

Când omul s-a întors, a găsit-o pe Eugenia bătută şi violată, iar aceasta a fost dusă de urgenţă la spitalul Câmpulung.

Bătrâna, pe lângă faptul că fusese violată, a fost şi bătută de Gheorghe Poşa, şi s-a ales şi cu 3 coaste rupte.

Tot el a mai spus că a găsit în casă după incidentul de pe 25 o mănuşă şi căciula lui Gheorghe Poşa, dar că poliţiştii când le-ar fi spus că sunt ale lui Poşa nu ar fi crezut.

Gheorghe Poşa a fugit imediat după ce a comis fapta, în Germania. Poliţiştii au demarat cercetările, iar în urma unor investigaţii şi măsuri specifice, a fost identificat în Germania. Gheorghe Poşa a fost adus din Germania unde credea că se poate ascunde, la Poliţia Câmpulung. A fost reţinut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în faţa procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.