PNL Argeş a fost ţinta unor fake-news fără precedent, în ultima perioadă.

De departe, cea mai penibilă minciună de presă care a circulat în spaţiul public este aceea că primarul oraşului Costeşti, Ion Baicea, ar fi fost la Bucureşti să ceară demiterea lui Adrian Miuţescu din funcţia de preşedinte al PNL Argeş.

Primarul Ion Baicea dezminte CU FERMITATE acest fake-news:

” Dacă ţinta acestor aşa-zis ziarişti este să slăbească PNL prin transmiterea unor ştiri aberante şi false, ţinem să precizăm că ei nu fac nimic altceva decât să compromită ideea de presă şi să-şi decredibilizeze total numele publicaţiilor pentru care lucrează. Dacă erau ziarişti adevăraţi, m-ar fi contactat pentru o declaraţie pe această temă. Însă eu nu am primit niciun telefon de la niciun ziarist, în legătură cu drumurile pe care le fac la Bucureşti.

Distribuie prietenilor

Precizez că am fost în Capitală cu alte scopuri care ţin de problemele administrative ale oraşului al cărui primar sunt. Nu am fost să organizez puciuri. Nu-mi stă în caracter să fac aşa ceva. NU AM FOST LA BUCUREŞTI SĂ-L DAU JOS PE ADRIAN MIUŢESCU. ESTE UN FAKE NEWS DE PROST GUST! SĂ LE FIE RUŞINE CELOR CARE EMIT ASTFEL DE ENORMITĂŢI!

PNL este, în momentul de faţă, partidul cu cele mai bune perspective electorale în România, pentru că a făcut o opoziţie eficientă, iar în UAT-urile administrate de primari liberali au performat aşa cum niciun alt partid politic nu a făcut-o vreodată.

Le transmit tuturor electorilor PNL că nu este cazul să dea atenţie intoxicărilor. Ne vom mai confrunta cu astfel de intoxicări şi le vom contracara punctual.

Urmează două runde de alegeri: europarlamentare şi prezidenţiale. Iar cei care se tem de scorul pe care îl va înregistra PNL lucrează încă de pe acum la dezbinarea partidului şi la decredibilizarea membrilor săi. Să ne păstrăm cu toţii echilibrul şi să nu credem minciunile proferate în spaţiul public!”