Spectacolul de folk-pop „Poveste de Iubire”,dedicat Dragobetelui

13

Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local organizează prin Centrul Cultural Pitești, spectacolul de muzică folk-pop, sub genericul „Poveste de Iubire”, duminică, 24 februarie, de la ora 17,00, la Centrul Multifuncțional Pitești(sediul Filarmonicii Pitești).

La evenimentul aflat la a II-a ediție și dedicat Dragobetelui, sărbătoarea iubirii la români, intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Manifestarea, coordonată de cantautorul Tiberiu Hărăguș va cuprinde un recital susținut de Bibi, precum și piese de folk și pop, interpretate de copii și tineri, care urmează cursul de chitară în cadrul Centrului Cultural Pitești și fac parte din Grupul Folk „P620” al instituției: Cezar Ion Mircea, Georgiana Costache, Andrei Bulf, Anemona Olteanu, Ana Maria Manole, Alexia Andreea Păunescu, Ștefan Ioan Gheorghe, Mihai Hoțescu, Adrian Ionel Istrate, Teodor Nicolae, Ștefan Ionuț Năstase, Mara Ion Mircea, Ștephania Costache, Bianca Stoenescu, Alexandra Voinicilă, Ioana Alexandra Guțu, Claudia Maria Guțu, Lisa Schieb, Cristi Stan, Daria Ciocârlan, Bianca Dorobanțu, Briana Nica, Ruxandra Cioabă.

Bibi este o adolescentă din București, în vârstă de 16 ani, elevă în clasa a X-a, la Colegiul Național George Enescu, Secția Canto Muzică Ușoară, care s-a remarcat în domeniul muzical. Cântă de la vârsta de 5 ani și a obținut peste 100 de premii și trofee la festivaluri naționale de gen, fiind invitată să participe cu recitaluri, la evenimente culturale, în toată țara.