Pompierii i-au băgat în sperieți pe câmpulungeni!

Pompierii i-a băgat în sperieți pe câmpulungeni! Asta după ce orașul de la poalele Mateiașului a fost invadat de pompierii care și-au întins furtunele pe lângă o clădire.

Este cazul să nu vă speriați, a fost doar un simplu exercițiu cu forțe și mijloace în teren pe care nu l-au anunțat dinainte pe mijloacele mass-mediei locale. Așa se întâmplă de fiecare dată, iar cetățenii când aud sunetele sirenelor, foarte mulți pompieri intra în panică. Mulți dintre ei au ieșit afară din clădiri sau au lăsat de-o parte lucrările pentru a vedea ce se întâmplă.

exercitiu ISU la Campulung

Distribuie prietenilor

Astăzi la ora 11.30, Detașamentul de Pompieri Câmpulung a organizat și desfășurat un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren, pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă cu tema:  realizarea intervenţiei pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de producerea unui incendiu la clădiri înalte – Clubul Aro.

Au fost create situaţii tactice a căror rezolvare constă în limitarea şi lichidarea unui incendiu la etajul superior al clădirii, evacuarea persoanelor, acordarea primului ajutor medical şi transportul răniţilor la unităţile spitaliceşti.

La fața locului au fost zeci de pompieri, 2 autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiilor, o autoscară și un echipaj Smurd.