FC Argeș va putea promova în Liga I!

DISTRIBUIȚI
fc arges brand 2017

FC Argeș va putea promova în Liga I! Consilierii locali se vor întâlni pe 4 iulie într-o ședință extraordinară pentru a vota un proiect de modificare al regulamentului clublui care le va permite să gestioneze activitatea sub entitate privată

Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului de Administrație, Cristian Gentea. Acesta a mai anunțat că aproape toate documentația este depusă la FRF, iar dacă rezultatele vor fi cele dorite în acest sezon, FC Argeș va putea juca de la anul în Liga I.

„Am o surpriza pentru dumneavoastră. Acum vin de la București și am în mana Certificatul de înregistrare fiscală, le-am spus și celor de la minister ca nu plec de acolo fără el. În momentul de față, având și acest certificat, 90% din acte sunt depuse la FRF. Certificatul va fi depus mâine. Pe 3 iulie se va adopta acea modificare de regulament care ne va permite să gestionăm activitatea fotbalistică pentru entitatea de drept privat. Am vorbit pe drum cu domnul primar și pe 4 iulie vom face o ședință extraordinară de Consiliu Local în care să aprobăm acest lucru precum și folosirea siglei și a însemnelor de către FC Argeș. Pe 5 iulie este ultima zi în care putem completa toate documentele și vom fi acolo cu o Hotărâre de Consiliului Local.

Din momentul acela posibilitatea de a promova este certă. După ședința extraordinară de Consiliul Local vom da această aprobare. Cele mai mari piedici întâmpinate, a fost acea problemă la Judecătorie. M-a sunat și domnul Ilinca, vrea să stăm de vorbă. Și eu vreau. Până la urmă acea contestație nu a avut sorți de izbândă. Poate că acolo am avut ceva emoții. Avem Certificatul de Identitate Sportivă. Noi ne-am făcut treaba, știe că atunci când m-a rugat ceva, am percutat. O să-l ajut în continuare. Eu am mare încredere în Nicolae Dică și sunt convins că va face o echipă puternică cu care ne putem bate la promovare” a declarat Cristian Gentea.