Update! Huliganii care l-au omorât pe omul de afaceri din Curtea de Argeș rămân în închisoare!

DISTRIBUIȚI

Huliganii care l-au omorât pe omul de afaceri din Curtea de Argeș rămân în arest! Magistrații de la Tribunalul Argeș le-au respins fraților Tudoreci cererile de înlocuirea a arestului preventiv cu arestul al domiciliu!  Leonard și Mihai Tudorici rămân după gratii după ce în urmă cu o lună l-au lovit cu bestialitate pe Cătălin Plăiașu după acesta intervenise între cei doi și un alt participant la trafic.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. În baza art.236 C.p.p. prelungeşte măsura arestării preventive dispusă faţă de inculpaţii TUDORICI LEONARD FLORIAN şi TUDORECI MIHAI ADRIAN, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 25.07.2019 şi până la data de 23.08.2019, inclusiv. Respinge cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu formulate de inculpaţii Tudorici Leonard Florian şi Tudoreci Mihai Adrian. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă pe fiecare inculpat la câte 70 lei (în raport de soluţia de respingere a cererilor de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu). În baza art.275 alin.3 C.p.p. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia (în raport de soluţia de admitere a propunerii de prelungire a măsurii arestării preventive). Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare / comunicare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu astăzi, 19.07.2019, la Tribunalul Argeş – Secţia Penală” se arată în decizia magistraților.

Afaceristul – snopit în bătaie

Cătălin Plăiașu a fost bătut cu bestialitate în seara zilei de 24 iunie în localitatea argeșeană Merișani, după ce a intervenit într-o șicanare în trafic. Frații Leonard Florentin şi Mihai Adrian Tudorici, cunoscuți pe plan local pentru astfel de fapte, au șicanat un alt șofer, iar omul de afaceri a intervenit ca să aplaneze conflictul. Șoferul șicanat a fugit atunci când a văzut că Plăiașu este bătut crunt.

Victima a ajuns la spital în stare gravă. Medicii l-au operat de urgență la cap, însă , şansele sale de supravieţuire erau destul de mici. După o săptămână în care a stat în comă, bărbatul a pierdut lupta și a murit.

Cătălin Plăiașu a fost un om de afaceri din Curtea de Argeș.În urma sa a rămas o fiică în vârstă de 18 ani, care în loc să se concentreze asupra Bacalaureatului a fost nevoită să își înmormânteze tatăl.