Deputatul Mitralieră: Poate că fetele nu sunt omorâte, ci sunt traficate într-o reţea de proxenetism

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu consideră posibilă ipoteza că fetele dispărute de la Caracal nu ar fi fost omorâte, ci traficate într-o reţea de proxenetism şi crimă organizată.

”Mitralieră” crede în ipoteza potrivit căreia fetele dispărute de la Caracal nu ar fi fost omorâte, ci traficate într-o reţea de proxenetism şi crimă organizată protejată de autorități.

„Zilele astea am vorbit cu magistraţi, foşti procurori, experţi în criminalistică, medici legişti şi chiar în anti-tero, vis a vis de ceea ce s-a întâmplat în Caracal, şi lucrurile încep să nu se lege:

1. Bijuteria găsită în maşina monstrului, cartea de vizită (de care a spus Alexandra la telefon), eventuale obiecte vestimentare sau chiar telefon, demonstrează numai că Alexandra a fost luată de monstru Dincă, dar nu conduc spre omorârea acesteia;

2. Eventuala incinerare a Alexandrei ar fi necesitat timp suficient, combustibil în cantitate foarte mare (benzină sau kerosen, nu motorină), un bazin mare în care să bage corpul şi ar fi determinat un fum şi un miros foarte puternic uşor de sesizat atât ziua cât şi noaptea; în acelaşi timp necesită temperaturi foarte mari de peste 1000 grade astfel ca să rămână numai cenuşă, în caz contrar ar fi trebuit sa fie găsite fragmente de os; 3. Negăsirea urmelor de sânge sau a cadavrului lipseşte de obiect ipoteza asasinării Alexandrei.