O câmpulungeancă disperată a mers în casa lui Gheorghe Dincă, pentru a-şi striga durerea!

86

O minoră în vârstă de 15 ani a dispărut de șapte ori în ultimul an, fiind racolată pentru prostituție și drogată.

Mama fetei de 15 ani din Câmpulung, județul Argeș, a mers, sâmbătă, în Caracal, în fața casei lui Gheorghe Dincă, pentru a face cunoscut cazul dispariției fetei ei, Daria, care, în ultimul an a fost plecată de șapte ori de acasă, racolată de un grup de persoane. Femeia reclamă că fata a fost pusă să se prostitueze și primea droguri, dar nu a fost căutată de oamenii legii.

Pe 30 mai a plecat de acasă. Pe 31 am spus de dispariție. Timp de 12 zile nu am primit niciun rezultat. Mergeam dimineață, seară, noapte pentru a o găsi, pentru că, de la Poliție, când am declarat dispariția, mi s-a spus că ei nu au personal care să meargă pe teren după ea. Adică fata mea era catalogată ca… la 15 ani. (…) Apoi am primit o informație, unde s-a și dovedit că a fost și cu cine a fost, dar bineînțeles că se clasează și e caz de dispariție închis total. Copilul meu e dus la prostituție și drogat. Am fost forțați de împrejurări, ca să îmi știu copilul în siguranță, am sunat Direcția pentru Protecția Copilului Pitești și au venit și au luat-o, pentru că nu o mai știu în siguranță acasă”, a spus Marioara, mama Dariei.

Potrivit femeii, problemele au apărut în perioada martie – aprilie 2018, iar de atunci copila a dispărut de șapte ori de acasă și de fiecare dată ar fi fost cu aceleași persoane. Marioara crede că nu este vorba doar de copila ei în această situație. Continuarea o găsiţi AICI!