Pompierii argeșeni – intervenție mai puțin obișnuită în Pădurea Trivale!

55

Pompierii argeșeni au avut în cursul zilei de astăzi o intervenție mai puțin obișnuită și extraordinary de dificilă! Aceștia au intervenit pentru salvarea unui câine prins într-un canal îngropat la aproximativ 1.5 m, pe lângă Cornul Vânătorului.

„Animalul a intrat pe la gura de scurgere și s-a deplasat aproximativ 100 de m până în apropierea unei guri de colectare a apei. Pentru scoaterea acestuia s-a săpat și spart canalul cu un buldoexcavator. La locul evenimentului s-au deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă, un echipaj cu o autospecială și un echipaj cu o autospecială multirisc, urmând ca pe parcursul intervenție să se alăture în scopul eliberării animalului și un buldoexcavator de la Primăria municipiului Pitești” au anunțat reprezentanții ISU Argeș.

Din câte se pare, proprietarul a scăpat câinele preț de câteva secunde din ochi, iar acesta a scăpat în canal. Pompierii s-au chinuit aproximativ o jumătate de oră pentru a scoate animalul, și asta după ce un o echipă a Primăriei Pitești a intervenit cu un buldoecavator. Mai mult, pentru salvarea animalului au intervenit un ofițer ISU Argeș și șapte sublocotenenți.