Frica, bat-o vina! Manu a retras proiectul prin care cerea mazilirea lui Mărășoiu!

145
dav

Dan Manu s-a simțit intimidat și a retras proiectul prin care se cerea demiterea lui Dorin Mărășoiu de la conducerea ATOP Argeș.

Din cate se pare, după ședințele pe comisii, președintele CJ Argeș și-a dat seama că nu are susținere din partea consilierilor județeni PSD și a decis să facă cale întoarsă și să-l lase pe Mărășoiu să își ducă mandatul până la capăt.

Va reamintim că președintele CJ Argeș a pierdut controlul asupra consilierilor județeni PSD. Dan Manu a încercat să îl mazilească pe Dorin Mărășoiu de la șefia ATOP Argeș, dar s-a lovit de refuzul aleșilor județeni.

Luni, marți și miercuri au avut loc ședințele pe comisiile de specialitate, unde s-a luat în discuție punctul prin care PSD cere înlocuirea lui Mărășoiu cu un consilier județean cu statut de bibelou, Nicolae Marius Manole. De așteptat ar fi fost că toți consilierii județeni social democrați să îi cânte în strună lui Manu, dar prea puțini au continuat să îi asculte directivele lui Manu.

Spre exemplu, Marius Nicolaescu a votat în comisie, fără a se fâstâci împotriva mazilirii lui Mărășoiu. Mai mult, alți social democrați s-au abținut, ceea ce înseamnă că la votul secret (acest proiect se va vota secret din cauză că este vorba de o persoană) majoritatea consilierilor PSD ar fii votat împotriva demiterii lui Mărășoiu.