Constantin Ivan, din nou a stârnit bârfe din cauza permutărilor sale politice

Fostul director de la Hidroelectrica Câmpulung, actual director la sediul central de la Curtea de Argeş, Constantin Ivan, din nou a stârnit bârfe din cauza permutărilor sale politice. De-a lungul timpului, directorul cu cel mai mare salariu din judeţul Argeş a fost când de-a dreapta lui Constantin Nicolescu, când de-a dreapta lui Mircea Andrei, când de-a dreapta lui Șerban Valeca şi mai nou se vrea de-a dreapta lui Adrian Miuțescu.

Pe vremea lui Călin Andrei, după ce fostul primar pusese ochii de mult pe Constantin Ivan că doar de, este un bun susţinător, cel puţin ,,verbal” în campaniile electorale, că atunci când vine vorba de bani, dispare misterios din centrul atenţiei publice, își făcea de cap prin PNL. Cei mai dezamăgiţi în acest sens, sunt pedeliştii pentru că potrivit unora dintre ei, i-a jucat pe degete, precum ,,o fată virgină”, învăţată doar cu întâlnirile politice cu ,,schepsis” la luxosul restaurant Marriott, din Bucureşti.

Tot social democrații l-au ajutat pe Costică Ivan să devină peste noapte secretar de stat, dar din păcate funcția a fost efemeră. În conferința de presă susținută de liberalii câmnpulungeni la partid aceștia au declarat că nu sunt de acord ca Costică Ivan să bată din nou palma cu ei, iar mai mult decât atât aceștia au mai spus că nu este loc de niciun pesedist în partid mai ales acum când se împart funcții politice.