5 câștiguri pe care ți le va aduce Anul Maimuței de Foc

8
anul_maimutei_de_foc, horoscop, astre

Din 8 februarie 2016 intram in Anul Maimutei de Foc, un an plin de provocari in zodiacul chinezesc. Indiferent de zodia in care te-ai nascut, iata care sunt marile castiguri la care esti predispus in acest an. Maimuta de Foc ne incita la cat mai multa expunere publica, la radicalizarea vietii de zi cu zi si mai ales la castiguri financiare care vin si dispar intr-o clipita. Dincolo de bani, iata ce ne mai aduce anul Maimutei de Foc:

1. FAIMA/ POPULARITATE

Anul 2016 este ideal pentru cei care vor sa se afirme. Artistii, fie ca sunt cantareti, actori, pictori sau scriitori sunt puternic avantajati de Maimuta de Foc intrucat toate casele parteneriatelor celor 12 semne zodiacale sunt protejate de Soare si Nodul Lunar Nordic.

2. CREATIVITATE

Doza de creativitate va fi mai crescuta, fiind direct proportionala cu popularitatea. Practic, cei care se vor afirma o vor face numai apeland la imaginatie.

3. TIMP

Daca 2015 a fost un an de care ne-am plans mai ales din cauza lipsei timpului, in 2016 vom avea timp din belsug pentru toate lucrurile pe care vom dori sa le realizam. Oamenii care au meserii dificile, care ii solicita zi si noapte, se vor bucura in sfarsit de mai multe zile de vacanta, necesare pentru incarcarea bateriilor.

4. POZITIVITATE

Anul 2016 poate fi unul periculos daca ne gandim la catastrofe planetare, omenirea stand sub semnul nuclear pana in luna noiembrie a acestui an. Cu toate acestea, oamenii vor deveni mai pozitivi si vor lupta pentru adevarul lor cu arme curate. 2016 este anul in care ne vom intoarce putin la principiile ancestrale: iubeste si da mai departe, fii cat de bun poti cu lumea pentru a reusi o comuniune perfecta cu Marele Univers.

5. AVENTURI

Va fi un an plin de aventura. Vei trece de la o stare la alta in cateva minute. Vei fi pus in situatii dificile, contexte care te vor face sa alegi intre mai multe cai intr-un timp scurt. Asta te va face mai puternic. Vorba respectiva, pana nu te lovesti cu capul de prag nu inveti mare lucru despre viata. Sau, pentru a fi mai clari, ce nu te omoara te intareste.

 

Sursa foto: Shutterstock