prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Casa de Pensii Argeș anunță! Bilete de tratament pentru pensionari! Află unde!

La sediul instituției Casei de Pensii Argeș s-a afișat repartiția biletelor de tratament balnear pentru seria 6, cu date de plecare în perioada 09 – 12 iunie 2021. Repartiția poate fi consultată și pe site-ul instituției www.cjparges.ro. Pentru această serie ne-au fost repartizate un număr de 168 bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Căciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Prahova, Sovata, Techirghiol,  Vatra Dornei.

Eliberarea biletelor se face în perioada 24 mai – 2 iunie 2021, conform planificării care este anuntață telefonic  fiecărui beneficiar.

Au ramas 18  bilete pentru care nu au fost solicitări în stațiunile: 1 Mai, Amara, Ocna Șugatag, Pucioasa.Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii aprilie 2021 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs