Zeci de polițiști în stradă în urma acțiunilor derulate pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul stării de alertă

78

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de Covid 19, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii din cadrul IPJ Argeș, împreună celelalte structuri cu atribuții în domeniu (IJJ Argeș, Poliția Locală, Inspectoratul pentru Situatii de Urgență, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor si Inspectoratului Teritorial de Muncă) au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor derulate pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul stării de alertă, au fost verificate 86 de obiective și peste 400 de persoane, ocazie cu care au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei, dintre care 43 de sancțiuni, în valoare de 5.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar o sancțiune, de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura izolării.

  • Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.
  • Suntem și vom fi prezenți în toate zonele județului.
  • Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.
  • Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii.
  • Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur.
  • Nu vom tolera nicio abatere de la lege. Ne dorim ca toți sa conștientizeze că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here