Oprit în trafic de polițiști un șofer a comunicat datele de stare civilă ale unei alte persoane

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au contiunuat activităţile de supraveghere a traficului rutier, atât pe DN 73, cât şi pe raza comunelor arondate Poliţiei Câmpulung.
Astfel, pe raza comunei Vlădesti, poliţiştii, au oprit pentru verificări au autoturism marca VW. Poliţiştii musceleni i-au solicitat bărbatului aflat la volan, documentele maşinii, dar şi permisul de conducere. Acesta a declarat că nu are asupra sa documentele, şi s-a identificat cu un alt nume.

După verificare, poliţiştii, au descoperit că bărbatul a dat datele de identificare ale unei alte persoane.
Andruţ Budrea de 28 de ani este din comuna Bălilesti. Acesta a plecat cu maşina, un autoturism marca VW cu numărul de înmatriculare AG 49 DWD, pe raza comunei Vlădeşti, judeţul Argeş.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept și fals în declarații, iar cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Distribuie prietenilor

După administrarea probatoriului, în această dimineață, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a celui în cauză, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat în fața procurorilor, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Poliţiştii vă recomandă să respectaţi toate regulile de circulaţia și să adoptaţi permanent o conduită preventivă în conducerea oricărui autovehicul.

Totodată, adaptaţi viteza la condiţiile mereo şi la cele de drum şi nu uitaţi că prin încălcarea regulilor de circulaţie puteți pune în pericol nu doar propria persoană, ci și pasagerii autovehiculului cu care vă deplasați, precum și pe ceilalți participanți la trafic.