prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A fost aprobat Planul de Intervenție și Deszăpezire al S.Ed.C. Mioveni!

Planul de deszăpezire valabil între 15.11.2023 – 31.03.2024 asigură menținerea drumurilor în stare de viabilitate pe timpul iernii și cuprinde mai multe măsuri privind pregătirea parcului auto în vederea prevenirii și combaterii înzăpezirii drumurilor publice din orașul Mioveni.
➡️Activitatea de curățire și de transport al zăpezii de pe căile publice și de menținere în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț, în aria administrativ teritorială a orașului Mioveni este asigurată de către societatea noastră.
➡️Orașul a fost împărțit în 4 zone, în fiecare dintre acestea fiind organizată câte o echipă de deszăpezire coordonată de câte un reprezentant al Comandamentului de Intervenție al S.Ed.C Mioveni.
➡️Stocul de material antiderapant este asigurat, fiind procurate materiale precum sare, nisip, clorură de calciu granule și inhibitor, cantitățile existente urmând să fie suplimentate în funcție de necesitate.
➡️Se va acționa pentru prevenirea formării poleiului și neutralizarea acestuia. Împrăștierea materialului antiderapant se face atunci când stratul de zăpadă este până în 5 cm, iar deszăpezirea când stratul de zăpadă este mai mare de 5 cm prin pluguire (patrulare cu utilaje ușoare sau grele).
➡️Activitatea de deszăpezire constă în îndepărtarea stratului de zăpadă sau de gheață depus pe suprafața carosabilă și pietonală în scopul asigurării deplasării vehiculelor și pietonilor în condiții de siguranță, prevenirea și combaterea poleiului prin răspândirea materialelor antiderapante (sare, nisip, fondanți chimici în amestecuri omogene – clorură de calciu granule, inhibitor) cu ajutorul mijloacelor mecanizate și manuale.
➡️Operațiunile se vor defășura cu ajutorul a 29 de utilaje specifice – tractoare cu lamă sau plug, Unimog cu lamă sau sărăriță, basculante, ATV și diverse autoutilitare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs