prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„A fost singurul nostru copil și a fost prețios pentru toți!” A murit la doar cinci ani!

Un copilaș de cinci ani a murit în mod tragic, după ce a inhalat heliu dintr-un balon în formă de dinozaur. Din câte se pare, copilul se juca împreună cu cu verii săi în piscină, apoi a vrut să meargă în casă pentru a se schimba, iar în timp ce era înăuntru, și-a băgat capul într-un balon cu heliu pe care îl câștigase într-un parc de distracții chiar cu o zi înainte de tragedie.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Zece minute mai târziu, mama băiețelului, Lisa, l-a găsit pe cel mic inconștient. Un vecin i-a oferit primul ajutor micuțului cât timp ambulanța era pe drum, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Copilul a suferit o leziune hipoxică cerebrală și, din păcate, a murit în spital șase zile mai târziu.

„Vreau doar să înțeleagă toată lumea că Karlton a fost un băiat incredibil de prețios. Pentru mine și Karl a fost singurul nostru copil și a fost prețios pentru toți cei pe care i-a întâlnit. Acest accident tragic l-a luat de lângă toți cei care l-au iubit. În calitate de mamă și tată, îl vom purta cu noi pentru totdeauna”, a declarat mama micuțului, sfâșiată de durere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs