A fost Revoluţie la Câmpulung? Au trecut 29 de ani!

10

Au trecut 29 de ani! A fost Revoluţie la Câmpulung? Nimeni nu poate răspunde oficial la această întrebare decât cei care au carnet de revoluţionari şi încasează sume considerabile, lună de lună.

La nivelul judeţului Argeş sunt înregistraţi oficial peste 300 de revoluţionari care primesc o rentă lunară de peste 400 de euro. Peste o 100 de revoluţionari au fost făcuţi ,,luptători” la apelul bocancilor în zona Muscel.

Şeful lor Serafim Cotenescu a fost tras la rost pe oamenii legii, stand o perioadă şi la Beciul Domnesc, dar cu restul nu s-a întâmplat nimic. Chiar dacă s-au făcut valuri la un moment dat că vor fi chemaţi să dea teză la DNA aceştia stau liniştiţi cu banii în conturi şi cu multe alte beneficii.

În afara drepturilor băneşti, revoluţionarii mai au şi alte avantaje cum ar fi transport gratuit pe liniile de transport în comun, 12 călătorii cu trenul anual, la clasa I, scutiri de diferite impozite, alocarea cu prioritate a unor locuinţe din fondul locativ de stat sau atribuirea unor terenuri intra sau extravilane.

În ziua de 22 decembrie, şi la Câmpulung au fost depuse coroane de flori la mormintele eroilor căzuţi la Revoluţia din 1989. De la Cimitirul Flămânda oficialităţile au plecat la cimitirul din comuna Lereşti, acolo unde odihneşte eroul Vasile Milea.