prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A furat bicicleta în Gemania și a fost săltat de polițiști în Argeș!

În ziua de 24 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au fost sesizați direct, de către un bărbat de 27 de ani, din județul Bistrița, cu privire la faptul că bicicleta care i-a fost sustrasă de pe teritoriul Germaniei s-ar afla la o locație de pe raza comunei Mălureni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Domnești au stabilit că bunul căutat se afla în posesia unui bărbat de 38 de ani, din Mălureni.

În urma activităților, bicicleta în cauză, în valoare de aproximativ 3.500 de euro, a fost recuperată și predată proprietarului.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, a participației și împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs