prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A început curățenia de iarnă la FC Argeș! Jucător – pus pe liber!

Mike Cestor și-a reziliat contractul la numai șase luni de când a ajuns la FC Argeș! Conducerea clubului din Trivale a decis să renunțe la serviciile fotbalistului francez, după ce în prima perioadă a senzonului competițional din acest an, aceasta nu a contribuit și nu a dat niciun gol, iar prestația sa nu a impresionat absolut deloc.

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE LUCAS BRENDON A AJUNS LA FC ARGEȘ! DECLARAȚII!

Cestor a venit la începutul sezonului de la CFR Cluj, iar în trecut acesta a mai jucat la Astra Giurgiu, în sezonul 2018-2019. Pe lângă formațiile din Superliga, fundașul central francez a mai jucat la SAS Epinal, din Franța, dar și la mai multe echipe din ligile inferioare engleze: Leyton Orient, Boreham Wood și Woking.

De precizat este faptul că Mike Cestor nu este singurul jucător de care s-a despărțit FC Argeș în această perioadă. În ultima săptămânii, piteștenii au reziliat contractul și cu Alexandru Ișfan, care s-a transferat la Universitatea Craiova.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs