A vrut să facă sex pe bani, dar s-a ales….

Nu de puține ori, viața bate filmul. Un bârlădean a ajuns să fie sechestrat de două prostituate pe care le tocmise pentru o partidă nebună de amor și pe care nu a mai avut bani să le plătească. Bârlădeanul în vârstă de 32 de ani a fost înfierbântat de cele două tinere pe Drumul European 581. Bărbatul s-a gândit că n-ar fi rău să le tocmească pe amândouă. Așa că le-a făcut imediat o ofertă la pachet celor două prostituate, iar acestea n-au stat prea mult pe gânduri și au acceptat. Așa că au mers la apartamentul uneia dintre ele și au trecut la acțiune.

Cu mintea ceva mai răcorită, se pare că bărbatul a realizat că factura-i cam umflată, așa că nu a vrut să scoată bani din buzunar decât pentru una dintre fete. Spiritul lui de afacerist i s-a ascuțit brusc atunci când, derulând filmul înapoi, și-a dat seama că făcuse ”schimbul de ulei” doar la una dintre ele. În momentul în care cea de a doua și-a cerut partea, individul i-a zis ”pas”, mai ales că serviciile acesteia nu se ridicaseră la standardele lui de calitate, scrie estnews.ro.

Tânăra a încuiat ușa de la intrare în  apartament, amenințându-l că nu-i dă drumul până ce nu plătește.

Distribuie prietenilor

Văzându-se încolțit de cele două, omul s-a cam pierdut cu firea.  Speriat, a apelat 112 cerând ajutorul polițiștilor. Prompți, oamenii legii l-au scăpat de sub jupoanele pipițelor și, în același timp, au deschis și un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate.

Cele două prostituate sunt cunoscute în zonă, mai ales pentru că, de aproape 10 ani sunt mereu în atenția presei. Tatiana și Nicoleta ies zilnic la produs pe DE 581, deoarece strâng bani pentru a-și construi vile.