prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

A zburat cu mașina pe gard! Bărbat încarcerat!

Un bărbat a rămas încarcerat în urma unui accident petrecut în această dimineață în localitatea Coșești. Din primele informații, se pare că acesta ar fi lovit un cal, a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe carosabil, a lovit un șanț și a „zburat” cu autoturismul pe gardul unei gospodării. În urma impactului, bărbatul a rămas blocat în autoturism, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a-l scoate. Acesta a fost preluat, ulterior, de către paramedicii SMURD care i-au acordat primele îngrjri medicale și a fost transportat la spital.

La fața locului au intervenit pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Eveniment rutier în care un vehicul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, în zona comunei Coșești. Posibil persoană încarcerată. Intervin pompierii cu o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. A fost vorba despre un autoturism care, în urma impactului cu o cabalină, a părăsit partea carosabilă și a rămas suspendat pe un gard, la o înălțime de aproximativ 2 m. Pompierii au efectuat manevre de descarcerare a șoferului vehiculului, care în urma extragerii a fost predat echipajului medical. În urma evaluării acesta a fost transportat la spital. În autoturism se afla o singură persoană. La locul solicitării, pompierii asigură măsuri specifice” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs