Absolut TV – emisii live, breaking news-uri și dezbateri cu garda jos!

DISTRIBUIȚI
absoluttv1

Absolut TV și-a reînceput emisia miercuri 30 noiembrie cu o nouă grilă de programe,  complet refăcută și îmbunătățită putând oricând concura cu televiziunile naționale. Dealtfel acesta este și scopul celor care au pus în practică acest îndrăzneț proiect, de a realiza producții TV de orice natură, în prim plan fiind pusă ideea de profesionalism. Și acest lucru s-a putut vedea încă de miercuri dimineața în emisiunea matinală ”La prima oră„ realizată de cunoscutul om de presă, Marian Matei.

Emisii live din orice colț al județului

O televiziune cu vechime, dar total nouă. O televiziune la Absolut. O televiziune profesionistă pentru argeșeni care va aduce în casele telespectatorilor tot ce-și pot dori: cele mai proaspete știri,  echidistante,  transmisii live de la evenimente de toate tipurile: culturale, politice, sportive, administrative, etc. Absolut TV este singura televiziune care dispune de car de reportaj care poate fi la fața locului la orice eveniment precum și de tehnologie pentru transmiterea în direct a oricărei conferințe e presă dar și a știrilor din zona de fapt divers. În foarte scurt timp, emisia va fi realizată pe digital, operatorii TV fiind pregătiți în orice moment de emisie în cele mai bune condiții calitative.

O echipă de profesioniști pregătită pentru cele mai bune emisiuni

absoluttv2Ca să vă faceți o părere, iată câteva dintre emisiunile pe care le puteți urmări la Absolut TV și care, își propune ca, în cel mai scurt timp vă  transforme în telespectatori fideli. După matinal, în fiecare zi urmează emisiunea ”Breaking the News” precum și alte emisiuni de dezbatere prezentate de jurnaliști cu experiență precum Alina Eftimie, Răzvan Robe, Nicoleta Preda, Denisa Catrina. O foarte frumoasă emisiune folclorică promite să realizeze cunoscuta Ioana Anton, iar Aurora Sărărescu va veni în fiecare zi în fața dumneavoastră cu o emisiune medicală. Dorina Duruinu va aduce în prim plan problemele administrative ale urbei iar despre teme ale societății și implicațiile lor asupra vieții de zi cu zi se va discuta în emisiunea ”În Obiectiv” realizată de Luminița Nicolae. Vor fi, de asemenea emisiuni de sport, IT, auto, economice dar și de divertisment.  

absoluttv3