prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident cu victime pe Transfăgărășan! Trafic îngreunat! O mamă și doi copii transportați la spital!

Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident rutier pe Transfăgărășan, unde pompierii, sosiți la fața locului, au monitorizat patru persoane, dintre care trei persoane au fost transportate la unitatea medicală. Este vorba despre o femeie de aproximativ 40 de ani și doi minori, cu vârste de 4 și,  respectiv, 14 ani (fată și băiat).

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

acum

„Cu puțin timp în urmă, pompierii au intervenit pe Transfăgărășan în cazul unui accident rutier. A fost vorba despre un incident în care un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, rezultând patru victime. La fața locului au fost asigurate măsurile specifice de prevenire a incendiilor, iar un echipaj SMURD a evaluat cele patru persoane.
Toate acestea erau în stare de conștiență, cu leziuni ușoare, zgârieturi. După evaluare, trei dintre acestea au mers la spital, o femeie de aproximativ 40 de ani și doi minori cu vârste de 4 și,  respectiv, 14 ani (fată și băiat).”, potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs