Accident cumplit, persoană încarcerată! A fost solicitat un elicopter!

O persoană se zbate între viață și moarte în urma unui cumplit accident petrecut în urmă cu puțin timp în prașul Costești, în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, se pare că totul s-ar fi petrecut din cauza neacordării de prioritate, iar în urma impactului violent, o victimă a rămas încarcerată și a fost găsită de salvatori în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

În aceste momente, un echipaj de descarcerare lucrează pentru a scaoate persoana dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, iar ulterior, va fi preluată de un elicpter SMURD și va fi transportată de urgență la spital.

„Pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în orașul Costești, cartierul Zorile, în care sunt implicate două autoturisme, unul dintre acestea tractând o remorcă. La locul solicitării se acționează cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SAJ.

Forțele operative au constatat că în interiorul unuia dintre autoturisme se afla o persoană încarcerată și acționează pentru extragerea victimei. Totodată, echipajul SAJ monitorizează o a doua persoană” potrivit ISU Argeș.

„Costești – DJ 703B , eveniment rutier cu două autoturisme. Posibil 2 victime, dintre care una încarcerată, inconștientă. S-a solicitat elicopter. Trafic blocat pe ambele sensuri” transmite, de asemenea, IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.