ACCIDENT GRAV în Argeș: un mort și patru răniți! FOTO – VIDEO

541

O persoană și-a pierdut viața, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în comuna argeșeană Drăganu. Din primele informații, în această dimineață soferul unui autoturism a adormit la volan și a intrat violent într-un TIR parcat.

În urma impactului, pasagerul din dreapta și-a pierdut viața pe loc, șoferul a fost grav rănit, iar pasagerii din spate, o femeie cu doi copii de doi și trei ani au fost răniți ușor.

„În autoturism erau 5 persoane, 2 în față încarcerate și 3 în spate, acestea din urmă s-au autoevacuat. Persoanele încarcerate, 2 bărbați, șoferul cu semne vitale preluat de echipajul SMURD TIM, iar cealaltă nu prezintă semne vitale.  Cele 3 persoane autoevacuate sunt o femeie și 2 minori de aproximativ 2 și 3 ani, conștienți și fără leziuni grave” potrivit purtătotului de cuvânt al ISU Argeș, Ionuț Tunaru.

La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială de intervenție, un echipaj cu o autospecială de descarcerare, două echipaje cu două ambulanțe SMURD și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Sursa foto/video: Info Trafic Pitesti/ISU Argeș