prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident grav și victime pe un drum umflat din cauza caniculei! Incredibil cum a plonjat!

Accident grav și victime pe un drum umflat din cauza caniculei! Incredibil cum a plonjat!

Accident grav! O femeie a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a sărit ca de pe o trambulină pe un drum umflat din cauza caniculei. Concret, este vorba despre drumul Judeţean care face legătura între localitatea Dăneşti şi oraşul Ţicleni, drum care aparţine Consiliului Judeţean şi a fost construit din dale de beton.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

Din cauza căldurii excesive, dalele s-au ridicat pe ambele sensuri de mers. Femeia nu este singura care a trecut prin acest incident, mai mulți șoferi plângându-se că nu iși mai pot controla mașinile. Momentan, drumul a fost închis.

„Din cauza caniculei, plăcile de beton de pe drumul județean DJ663A în zona cimitirului Văcarea s-au ridicat reprezentând un pericol de accidente rutiere. Am informat reprezentanții Consiliului Județean responsabili de drumurile județene și în cel mai scurt timp vor lua măsuri de asigurare a zonei și de remediere a situației. Vă rugăm să circulați prudent și vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată într-o postare pe Facebook Comuna Dăneşti.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs