Accident groaznic în Argeş: Patru tineri au ajuns la spital în stare gravă

DISTRIBUIȚI

Accident ce ar fi putut avea urmări dramatice, petrecut în noaptea de joi spre vineri, la Budeasa. Patru tineri răniţi grav au ajuns la spital.
Mihai Andrei R., de 27 de ani, din comuna Micești, conducea un Opel mergând spre Curtea de Argeș. Împreună cu el era fratele mai mic, în vârstă de 15 ani şi alţi doi prieteni, unul de 18 ani, celălalt de 17 ani, toţi din Miceşti. Șoferul nu a redus viteza într-o curbă la dreapta şi de aici, nenorocirea! A scăpat maşina de sub control. Opelul a părăsit şoseaua a sărit peste un şanţ şi s-a oprit în gardul unei gospodării.
Urmare a accidentului petrecut, mai multe echipaje de poliţişti, pompieri şi SMURD au mers la faţa locului. S-a constatat că patru tineri răniţi grav, necesită transportul la spital. Practic, toţi cei aflaţi în autoturism aveau leziuni. Şoferul suferise o fractură la piciorul stâng şi multiple traumatisme. Pasagerii de pe bancheta din spate, un tânăr de 18 ani şi fratele conducătorului auto, un băiat de 15 ani, aveau fracturi tot la piciorul stâng. Un tânăr de 18 ani care stătea în faţă, lângă şofer, a suferit politraumatisme abdominale şi toracice.