Accident groaznic pe Transfăgărășan: Un mort și doi răniți

151

Tragedie pe DN7C! În urma groaznicului accident, șoferul, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc, iar alte două persoane, de 29 și 18 ani, sunt grav rănite.

O familie din Suceava care se afla în vacanță pe Transfăgărășan a căzut cu mașina într-o prăpastie. Șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de mers și a perdut controlul autoturismului. Mașina a iesit de pe strada, a mers aproximativ 400 de metri prin râpa abrupta și a căzut în gol de la 12 metri înălțime, pe pavilion.

Șoferul, care nu avea centura de siguranța, a fost aruncat prin parbriz și a murit pe loc. Ceilalți doi au fost salvați de la moarte de centură. Au fost transportați la spitalul din Curtea de Argeș în stare gravă.

Primii care au ajuns la accident au fost angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență de la Cota 2000, care i-au chemat pe salvamontiști.

“În autoturism se aflau 3 bărbați, dintre aceștia, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat.
La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând ulterior deplasarea spre spital. Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ și echipajului SMURD de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.
La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare, aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale”, arată ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here