Accident mortal în Argeș

268

Accident mortal în Argeș. Din cercetările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că o tânără de 19 ani, din Rătești, care conducea un autoturism pe DJ 702G, fără a deține permis de conducere, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulentar pe DJ 702J, de un bărbat de 62 de ani, din Găești, județul Dâmbovița, intrând în coliziune cu partea stânga față a autoturismului condus de acesta.

Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, (bărbatul de 62 de ani, din Găești), rănirea gravă a pasagerei dreapta față din același autoturism (femeie de 58 de ani, din Găești, județul Dâmbovița), precum și rănirea ușoară a tinerei de 19 ani care conducea primul autoturism și a unei minore de 2 ani, pasageră spate în același autoturism.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here