Accident mortal în Argeș! Femeie zdrobită de mașină!

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident rutier petrecut în comuna argeșeană Berevoești! Din primele informații, victima stătea pe bancă în fața porții, la un moment dat o mașină a fost izbită de o autoutilitară și a fost proiectată direct unde stătea victima. 

WhatsApp Image 2020 07 20 at 20.05.02 1

Accidentul s-a produs între o autoutilitară și un autoturism, acesta a ajuns în afara părții carosabile accidentând grav femeia ce se afla la bancă.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție și o ambulanță, ulterior venind în sprijin și un echipaj al Ambulanței cu medic.

Distribuie prietenilor

La fața locului, pompierii au găsit femeia în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme și o amputație la membrul inferior drept.
Paramedicii SMURD au început manevrele de resuscitare însă fără succes, victima fiind declarată ulterior decedată” a declarat Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

La fața locului s-au deplasat paramedicii SMURD care i-au aplicat femeii manevrele de resuscitare, dar și un echipaj al Ambulanței Argeș. Din nefericire, după toate eforturile depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul.

WhatsApp Image 2020 07 20 at 20.05.02

De aseemenea, la fața locului sunt și polițiștii care au început cercetările pentru a se stabili exact cum s-a petrecut evenimentul.