Accident mortal la Căteasca. A intrat cu mașina într-un copac

Un accident rutier grav a avut loc, luni seara, în localitatea Căteasca. Șoferul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului și gardul unui imobil. Din nefericire, impactul a fost atât de puternic, încât șoferul, în vârstă de 41 de ani, a decedat.

IMG 20200428 WA0001 225x300 1

Distribuie prietenilor

În autoturism se afla doar șoferul. Acesta a fost găsit încarcerat, inconștient și cu multiple traumatisme. Pompierii au folosit manevrele de descarcerare pentru a extrage victima, iar ulterior aceasta a fost predată echipajului SMURD de prim ajutor calificat care a efectuat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, declarându-se decesul.

IMG 20200428 WA0000 225x300 1

„Din verificările preliminarii, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit ca un bărbat de 41 de ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DJ 702G, pe raza localității Căteasca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului și gardul unui imobil.
În urma coliziunii, bărbatul a decedat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care nefericitul eveniment s-a produs” au precizat reprezentanții IPJ Argeș.