prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Accident șocant! Cinci adolescenți-spulberați de o șoferiță care a încurcat frâna cu accelerația!

Accident șocant! Cinci adolescenți-spulberați de o șoferiță care a încurcat frâna cu accelerația!

Un grav accident rutier s-a petrecut recent după ce o șoferiță de 58 ani a încurcat frâna cu accelerația. Din primele informații, se pare că femeia a avut intenția de a frâna, văzând un copil de 13 ani, care se angajase în traversarea străzii. Din nefericire, șoferița a încurcat pedalele și, în loc să frâneze, a accelerat.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Băiatul a fost efectiv spulberat de femeie. Din nefericire, după impact femeia a intrat cu maşina într-un grup de tineri care se aflau pe un trotuar. Printre ei, un alt copil în vârstă de 15 ani și două femei şi un bărbat, care au fost şi ei răniţi în impactul violent. Cinci personae au fost rănite și transportate de urgență la spital. Cumplitul accident s-a petrecut recent pe o stradă din centrul oraşului Gătaia, Timiş.

„Păi am vazut că a traversat copilul asta trecerea, dar nu mai era pe trecere, era deja pe trotuar. Şi l-a luat femeia asta în plin şi l-a aruncat până aici pe scări şi mai erau încă 5-6 persoane. Eu nu am auzit nicio frână, să fiu sincer.”, a povestit un martor.

Femeia în vârstă de 58 de ani a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs