Accidentele se țin lanț! Carambol în Trivale!

Trei autoturisme au fost implicate în această dimineață într-un accident rutier petrecut în cartierul Trivale din Pitești. Din primele informații, se pare că un șofer nu ar fi acordat prioritate și a lovit alte două autoturisme care circula regulamentar. Din fericire, nicio persoană nu a suferit leziuni majore, ci a fost doar o victimă care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primele îngrijri medicale, dar nu a fost nevoie de transportul la spital.

La fața locului, pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii s-au deplasat pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului. Mai mult, până la degajarea autoturismelor avariate de pe carosabil, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

„În eveniment sunt implicate trei autoturisme, fără persoane încarcerate. Până în momentul de față, echipajele medicale au identificat o victimă care a suferit un atac de panică. La locul solicitării au fost asigurate măsuri specifice de prevenire și stingere ale incendiilor” potrivit ISU Argeș.

Sursa foto: Info Trafic Pitesti

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.