prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Acest club se poate numi Sifonăria FC Argeș!” Viorel Tudose – acuzații grave!

„Ne batem joc în acest moment de tot ce înseamnă FC Argeș, iar din acest moment acest club se poate numi Sifonăria FC Argeș!” este reacția virulentă a lui Viorel Tudose după ce mai mlte persoane din conducerea clubului refuză să plece și „scurg” informații în presă. Finanțatorul echipei din Trivale este nemulțumit de cum se mișcă lucrurile la FC Argeș și de faptul că nimeni nu își asumă rezultatele slabe.

CITEȘTE ȘI: DOUĂ LOCUINȚE DISTRUSE DE FLĂCĂRI! INCENDIU DEVASTATOR ÎN ARGEȘ!

„Ne batem joc în acest moment de tot ce înseamnă FC Argeș, iar din acest moment acest club se poate numi Sifonăria FC Argeș. Da, ați auzit bine: Sifonăria FC Argeș. Este un amatorism total absolut tot ceea ce se întâmplă acum la FC Argeș. Unii din Consiliul director cred că plecările lui Tunaru și Alexe sunt suficiente, nu? Nu, domnilor! Plecați și voi cei din Consiliul Director! Asumați-vă absolul totul. Și asumați-vă și tot ce apare prin presă” a declarat Tudose pentru prosport.ro.

„Murim cu unii jucători în club că nu putem scăpa de ei din cauza contractelor prost făcute”

De asemenea, Tudose a criticat modul în care sunt făcute contractele cu fotbaliștii susținând că unii pot pleca în orice moment, iar alții nu pot fi dați afară din cauza clauzelor prost făcute.

„Vorbiți chipurle în șoaptă prin ședinte toate subiectele, dar cum naiba se face că ulterior în presă apare tot ce vorbiți voi pe acolo? În plus, cum naiba se face că oamenii de fotbal află din cadrul clubului nostru date și informații contractuale ale unor jucători? Vă dați seama în ce amatorism ne aflăm? Avem făcute cele mai proaste contracte la fotbaliști. Iar cei care se ocupă de astfel de lucruri zici că nici nu lucrează în favoarea clubului FC Argeș. Așa, o să pierdem fotbaliștii pe bandă rulantă sau murim cu unii jucători în club că nu putem scăpa de ei din cauza contractelor prost făcute” a adăugat Tudose pentru sursa citată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.