ACESTEA SUNT SEMNELE CARE ITI SPUN CA FACI SEX IN POZITIA GRESITA!

22
sexualitate, erotism, pozitii_sexuale

Există unele cazuri mai ales la femei, în care poziția în care fac amor nu e tocmai cea corectă deși ele își doresc să o experimenteze. Cel mai banal lucru este disconfortul, dar el poate strica o partida de sex si cel mai rau ar fi durerea pe care o puteti simti mai ales daca barbatul de langa dvs este putin mai dotat.

Daca esti mai ingrijorata de faptul ca nu arati bine atunci cand faci sex in aceasta pozitie, inseamna ca trebuie sa o schimbi. Iata la ce semne sa fii atenta.

1. Faci ceva ce ai vazut intr-un film, insa nu te simti deloc confortabil – Intr-adevar, arata bine la TV, insa te dor picioarele ingrozitor de tare.

2. Alegi o pozitie in functie de felul in care te face sa arati –  Daca aceasta este cea mai mare ingrijorare a ta, inseamna ca nu esti in pozitia si cu persoana potrivita. 

 

3. Ai incercat o pozitie o data si ai ajuns imediat la orgasm – Aceasta teorie nu este tocmai buna, asa ca poate ar trebui sa experimentezi mai mult.

 

4. Nu reusesti sa ajungi la orgasm in aceasta pozitie – Incearca si altceva. Sigur te vei simti si mai bine.

 

5.Incerci sa nu iti strici coafura – Sexul ar trebui sa fie intens, nu ar trebui sa-ti faci griji in legatura cu machiajul si parul.

 

6. Iti lasi mereu partenerul sa aleaga pozitia – Probabil nu va alege pozitiile care iti plac. 

 

7. Esti intr-o pozitie care te face sa te deconectezi de la experienta – Deja te gandesti la lista de cumparaturi pentru maine.

 

8. Ai dureri mari – Sexul nu ar trebui sa fie niciodata dureros. Asa ca, daca simti dureri, vorbeste cu ginecologul tau.

 

Sursa: cosmopolitan.com