prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! A lovit din plin un cap de pod! Motociclist rănit!

Un motociclist a fost rănit în urmă cu puțin timp după ce a fost implicat într-un accident rutier ăn localitatea argeșeană Lunca Corbului. Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi pierdut controlul ghidonului, a ieșit de pe carosabil și a lovit din plin un cap de pod. În urma impactului, acesta a suferit mai multe leziuni și is e acordă primele îngrijri medicale.

La fața locului intervin pompierii pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, oamenii legii se deplasează pentru demararea cercetărilor în urma cărora vor fi stabilite cauzele exacte ale accidentului.

„Accident rutier în care este implicat un motociclist care ar fi intrat într-un cap de pod în comuna Lunca Corbului, strada Orhideelor. Din primele informații, acesta ar fi conștient,  cooperant. Intervin pompierii de la Secția Costești cu un echipaj SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs