prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum! A rupt branșamentul de gaze cu TIR-ul! Pericol de explozie la Ștefănești!

Este pericol de explozie în aceste momente în orașul Ștefănești după ce șoferul unui TIR a avariat un branșament de gaze. Din primele informații, se pare că șoferul autotrenului ar fi acroșat conducta de gaze în timpul unei manevre. La fața locului intervin pompierii cu două autospecială cu apă și spumă și un echipaj CBRN pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor. De asemenea, un reprezentant al companiei de gaze a venit pentru a opri furnizarea acestora.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: AȘTEPTAREA A LUAT SFÂRȘIT! ASTĂZI SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI! CU CE SURPRIZE SUNT AȘTEPTAȚI CLIENȚII!

„Sesizare branșament individual de gaz avariat de remorca unui autotren în orașul Ștefănești, strada Cavalerului. Intervin pompierii cu două autospeciale de stingere, o autospecială CBRN și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat” potrivit ISU Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs