prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Acum: Accident extrem de grav între două autocare și un TIR! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

Acum: Accident extrem de grav între două autocare și un TIR! A fost activat Planul Roșu de Intervenție!

Un accident extrem de grav s-a produs în această dimineață între două autocare și un TIR, fiind implicate un număr mare de personae. Autoritățile au decis imediat activarea Planul Roșu de Intervenție.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

acc123

Din primele informații, se pare că mai multe personae sunt rănite și au nevoie de îngrijiri de specialitate. Carnagiul s-a produs în această dimineață pe pe E70, în județul Teleorman, între localitățile Bujoreni și Prunaru.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, opt ambulanțe SMURD și șase ambulanțe SAJ.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu o ambulanță SMURD cu medic și o autospecială pentru transport victime multiple. A fost solicitat și un elicopter SMURD. În momentul de față autoritățile sunt la fața locului, misiunea fiind în dinamică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs